BeautySalon Fascination
HomeOver mijBehandelingenAanbiedingenProductenNieuwsDe SalonContact

Skeyndor
LCN
Courtin


Courtin

 

 

 

  

Tea Tree Olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. De zeer streng gecontroleerde natuurlijke productiemethode door middel van stoom geeft een productzuiverheid van 100%. Juist omdat het een puur natuurlijk product betreft kan de kleur van de zuivere olie variëren van kleurloos tot lichtgeel. Er zijn tientallen kilo’s Tea Tree bladeren nodig om enkele druppels essentiële olie te verkrijgen. De geur van de essentiële olie lijkt iets op kamfer en eucalyptus, maar is kruidiger en houtachtiger, nadat de eerste geurmoleculen zijn verdampt.

 

Tea Tree Olie heeft een bijzonder heilzame werking. Het kan onverdund worden aangebracht op geïnfecteerde plaatsen zoals puistjes, steenpuisten, aften, insectenbeten etc. Neusverstoppingen verminderen snel door Tea Tree Olie te inhaleren. Ondanks de sterk antiseptische werking irriteert Tea Tree Olie niet, is schimmelwerend, kiemdodend en in tegenstelling tot chemische middelen, niet giftig. Het tast het gezonde weefsel niet aan en bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Door zijn oplossend vermogen is Tea Tree Olie in staat diep door te dringen in huidlagen, abcessen, tandvlees en zelfs onder nagels. Het vermengt zich met pus in puistjes en ontstoken wonden en bevordert de uitscheiding ervan. 

 

Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree Olie doodt bacteriën en heeft een verzachtende werking en is daardoor goed te gebruiken voor allerlei (huid)-aandoeningen. Er is naast de pure olie een uitgebreid assortiment aan producten voor de gezichts-,lichaams- en voetverzorging. 

 

 

 HomeOver mijBehandelingenAanbiedingenProductenNieuwsDe SalonContact