BeautySalon Fascination
HomeOver mijBehandelingenAanbiedingenProductenNieuwsDe SalonContact

Pedicure
Manicure
Recolution, gellak
Wilde-Pedique plus
Micro dermabrasie
Massage
Arrangementen
Body Sugaring


Wilde-Pedique plus

De moderne teennagelcorrectie

 

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het weer het toelaat, kunnen pronken. De nieuwste ontwikkeling en moderne technieken laten ons momenteel toe naar blijvende, individuele oplossingen te zoeken binnen het kader van cosmetische voetverzorging.

 

WILDE-PEDIQUE plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. Met WILDE-PEDIQUE plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Dit betekent dat een voetnagel correctie met WILDE-PEDIQUE plus op geen enkele wijze als storend ervaren wordt.

 

WILDE-PEDIQUE plus past pefect bij de natuurlijke nagel. Ik zal, als professionele voetverzorgster, in functie van het bestaande probleem en de gekozen oplossing een zo natuurlijk mogelijke tint uitzoeken om de nagelcorrectie te realiseren. WILDE-PEDIQUE plus kan uiteraard eveneens aangewend worden om bij verkleerde teennagels een kleurcorrectie uit te voeren. WILDE-PEDIQUE plus kan gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy 'French' look is bijzonder geslaagd.

 

Nabehandeling
Het spreekt vanzelf dat WILDE-PEDIQUE plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. In normale omstandigheden zal dit na verlooop van circa tien maanden het geval zijn. Daarom dient WILDE-PEDIQUE plus regelmatig bijgewerkt te worden. Maak hiervoor tijdig uw afspraak.

 

 

         
       
         
         

Behandelingen en prijzen

 
- Gehele behandeling (10 tenen) € 40,00
- Geheel bijwerken € 25,00
-    
     
 
enmaal per 4-6 weken
- French pedicure behandeling € 30,00
- French pedicure bijwerken € 22,50
-    
     


HomeOver mijBehandelingenAanbiedingenProductenNieuwsDe SalonContact