Microdermabrasie, een topbehandeling!

Microdermabrasie is hot en is één van de topbehandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft!

Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven.

 

Microdermabrasie, wat is dat?

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.


Wat doet microdermabrasie voor jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn, is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

 

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

  • rimpels
  • onzuivere huiden
  • huidveroudering
  • pigmentvlekjes
  • littekens
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën
  • grove huidstructuur
  • futloze huid


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit is een verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden, waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 4-6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd. Bij een oudere leeftijd zijn gemiddeld 8-10 behandelingen nodig.

 

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?


Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is echter zo mild dat je het nauwelijks ziet.


Wat na een microdermabrasie behandeling?

Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens de behandeling en het intakegesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

 

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?

Ga niet in de felle zon zitten 2 tot 4 weken na de behandeling.

Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater.

Microdermabrasiebehandeling € 75,00

Microdermabrasie Kuurbehandeling 4x €275,00

Microdermabrasie Kuurbehandeling 6x €425,00

Micro dermabrasie