Wat is Body Sugaring?

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen. Enkele van deze voordelen:
Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen dan harsen. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en/of allergische reacties aan de huid op. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Het voelt minder pijnlijk aan daar de haren met de haargroeirichting worden verwijderd en ze breken hierdoor niet af. De haren worden dus in z’n geheel verwijderd. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld.

De Sugaring Pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen.

Body Sugaring is te gebruiken voor oa. billen, bikinilijn, buik, rug, borst (mannen), oksels, armen en gelaat.

Na de behandeling kunnen er eventueel kleine rode vlekjes op de huid ontstaan, deze zullen echter weer snel verdwijnen. Dit is namelijk een natuurlijke reactie van de huid die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker de haar, hoe groter het vlekje. Als de haartjes op den duur dunner worden, worden de vlekjes ook kleiner. Veel mensen die altijd hebben geharst zien bijna of zelfs helemaal geen vlekjes. Ook wordt door deze mensen Body Sugaring als veel minder pijnlijk ervaren als bij het harsen.

 

Prijzen:

  • Gelaat                € 15,00
  • Oksels                € 20,00
  • Bikinilijn            € 20,00
  • Brazilian wax   € 30,00
  • Billen                  € 20,00
  • Rug                      € 20,00
  • Armen                € 20,00


 

Body Sugaring